• Вашата кошница е празна!

СПЕЦИАЛНА СЕРИЯ

СПЕЦИАЛНА СЕРИЯ

При закупуването на 2 продукта от серията Hormocenta получавате ПОДАРЪК - мокри кърпички Hormocenta 3v1 !!!Особено богати продукти против стареене на кожата.

Избраната специална серия оставят защитна линия върху кожата и й дава дълготрайна хидратация. 

За много суха и зряла кожа. HORMOCENTA - Комплект SPEZIAL
Sale
Специално за вас създадохме комплекта SPEZIAL, който да се гри...
Специално за вас създадохме комплекта SPEZIAL, който да се грижи брилянтно за нуждите на изключително сухата и зряла кожа. Комплекта съдържа:- SPEZIALCREME - Специален крем за лице - 75мл. - SPEZIAL Augencreme - Специален крем..
37.80лв. 44.90лв.
Крем за ръце със алое-вера, против стареене накожата, богат на...
Крем за ръце със алое-вера, против стареене накожата, богат на антиоксиданти, които овлажняват добре и са идеалната грижа завсеки тип кожа. Витамин Е осигурява еластичността на кожата и неутрализираклетъчно вредните свободни радикали и я предпазв..
7.10лв.
Витализираща грижа против стареене с витаминен комплекс от как...
Витализираща грижа против стареене с витаминен комплекс от какаово масло и масло от бял трън.Специалният крем HORMOCENTA е богата грижа, специално разработена, за да отговори на нуждите на суха, взискателна и зряла кожа. Богатата формулировк..
20.10лв.
Със специална грижа през нощта за изключително суха и зряла ко...
Със специална грижа през нощта за изключително суха и зряла кожа. Богатата на вода и ценни растителни масла емулсия, глези кожата и й осигурява незабавна релаксация и забележима мекота. През нощта крема работи със пълна скорост за възст..
18.70лв.
Околоочен контур против стареене, за бърза хидратация на ...
Околоочен контур против стареене, за бърза хидратация на зоните около очите. Плътна, копринена формула с активен комплексна растителна основа от червена детелина, черен кохош и цимицифуга. Хиалороновата киселина намалява сухотата и моменталн..
18.70лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)