• Вашата кошница е празна!

GOLD

GOLDНе правете компромис относно грижа за кожата си. Серията GOLD се грижи за вашата кожа и изящен вид! Тази козметика ви предлага всички предимства за качествена грижa и почивка за вашите сетива!


Закупете 3 продукта от сериите TANNYMAXX или DEVOTED CREATIONS и вземете своята БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!!!Лосиона предпазва кожата от лошото влияние на околната среда. ...
Лосиона предпазва кожата от лошото влияние на околната среда. Това е част от нашата имунна система и участва във важни метаболитни процеси. Серията GOLD е подходяща за всички типове кожа. Бързо се абсорбира, не е мазна и има фин Pfirsich-Not..
33.00лв.
Лосион с бронзант. Предпазва кожата от лошото влияние на околн...
Лосион с бронзант. Предпазва кожата от лошото влияние на околната среда. Това е част от нашата имунна система и участва във важни метаболитни процеси. Серията GOLD е подходяща за всички типове кожа. Бързо се абсорбира, не е мазена и има фин ..
33.00лв.
Максималната грижа -  необходима на всеки мъж! Лосиона е ...
Максималната грижа -  необходима на всеки мъж! Лосиона е обогатен с формула наречена - максимално млада архитектурна формула за мъже. Тя е основна грижа и задължителен придружител за всеки активен мъж.Лосиона предпазва кожата от лошото влия..
33.00лв.
Sensitive Anti Age Face Tanning Lotion е новият приятел на чув...
Sensitive Anti Age Face Tanning Lotion е новият приятел на чувствителната кожа на лицето ви. Той се грижи всеотдайно за всички негови нужди и желания преди, по време и след соларната процедура. Хубавия тен е символ за здраве и жизненост. GOLD лин..
20.00лв.
Този нов чувствен и освежаващ GOLD REFRESHING BODY SPRAY съчет...
Този нов чувствен и освежаващ GOLD REFRESHING BODY SPRAY съчетава свеж спрей за тяло и парфюмния аромат на луксозната линия GOLD . Така че той не е перфектен само за всички онези, които искат да усетят по-силно аромата на любимия си лосион Gold, ..
19.90лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)