• Вашата кошница е празна!

Belive in pink

Belive in pink


BELIVE IN PINK е линия, която е създадена така, че да е желан продукт за всеки тип кожа. Цялата линия се характеризира с Мелактива, тен ускорители, които повишават естествената пигментация, пшеничен протеин, за по стегната кожа, кофеин, зелен чай, и портокалови екстракти, които дават енергия на кожата ви и я карат да заблести. Серията съдържа още какаово и шеа масло, за да се осигури пълна хидратация на кожата. 

Закупете 3 продукта от сериите TANNYMAXX или DEVOTED CREATIONS и вземете своята БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!!!Ускорител за придобиване на тен с 30 DHA естествени и козметич...
Ускорител за придобиване на тен с 30 DHA естествени и козметични бронзанти. Със съдържание на пшеничен протеин, кайсия и бадемово масло, които омекотяват кожата. Маслата от кокос и шеа осигуряват оптимална влажност на кожата. А кофеинът, зеления ..
55.00лв.
Ускорител за придобиване на тен с 30 DHA естествени и козметич...
Ускорител за придобиване на тен с 30 DHA естествени и козметични бронзанти. С най-модерните противо-състаряващи кожата съставки. Със съдържание на личи-дерм и пшеничен протеин. Кайсията и бадемовото масло омекотяват кожата. Маслата от кокос ..
55.00лв.
Ускорител за придобиване на тен с 40 DHA естествени и козметич...
Ускорител за придобиване на тен с 40 DHA естествени и козметични бронзанти. С високо качествен комплекс против състаряването на кожата. Шампанското и силиконовите екстракти, комбинирани с конопени масла, омекотяват, овлажняват кожа..
55.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)