• Вашата кошница е празна!

DC Collection

DC Collection


DC Collection може да се разглежда като основната линия на Devoted Creation. В тази серия се обръща повече внимание на висококачествените съставки, които работят специално за да подобрят кожата ви. Хипоалергични продукти за всеки тип кожа.

Закупете 3 продукта от сериите TANNYMAXX или DEVOTED CREATIONS и вземете своята БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!!!Tanlife 360ml.
Sale
Хипоалергичен и 5x антиоксидантен тен-ускорител-масло без брон...
Хипоалергичен и 5x антиоксидантен тен-ускорител-масло без бронзант. Запазва цвета на татуировките. С високо качествен комплекс против състаряването на кожата.  Маслото от баобаб подхранва кожата и й осигурява оптимална влажнос..
79.00лв. 89.00лв.
Bronzelife 360ml.
Sale
Хпоалергенен луксозен тен ускорител с DHA 50 естествени и козм...
Хпоалергенен луксозен тен ускорител с DHA 50 естествени и козметични бронзанти. Това масло се топи в кожата и я хидратира в най-висока степен. Активната съставка Melatime работи до 8 часа след нанасянето, за постигането на максимален те..
79.00лв. 89.00лв.
Най-новото творения на DEVOTED CREATIONS...Лосион за омекотява...
Най-новото творения на DEVOTED CREATIONS...Лосион за омекотяване на кожата, изключително богат на натурални и козметични брознанти + DHA, с екстракт на сладки виолетки, касис, масло от конопено семе и аромат на черно лале. С високо качествен..
89.00лв.
Yes Way Rose 360ml.
Sale
Ускорител за придобиване на тен с 70 DHA естествени и козметич...
Ускорител за придобиване на тен с 70 DHA естествени и козметични бронзанти. BB крема прави кожата гладка и й придава зашеметяващ тен. С високо качествен комплекс против състаряването на кожата. Маслото от баобаб и екстракта от маргарита..
79.00лв. 89.00лв.
Ускорител за придобиване на тен с 80 DHA естествени и козметич...
Ускорител за придобиване на тен с 80 DHA естествени и козметични бронзанти. Съдържа специална формула за охлаждане на тялото. С високо качествен комплекс против състаряването на кожата. Екстракт от баобаб, морски зърнастец, хавайски водорасл..
89.00лв.
Ускорител за придобиване на тен с естествени и козметични брон...
Ускорител за придобиване на тен с естествени и козметични бронзанти. BB крема прави кожата гладка и й придава зашеметяващ тен. С фин брокатен прах. Високо съдържание на антиоксоданти и високо качествен комплекс против състаряв..
89.00лв.
Показва 1 до 6 от 7 (2 страници)