• Вашата кошница е празна!

DC Collection

DC Collection


DC Collection може да се разглежда като основната линия на Devoted Creation. В тази серия се обръща повече внимание на висококачествените съставки, които работят специално за да подобрят кожата ви. Хипоалергични продукти за всеки тип кожа.

Закупете 3 продукта от сериите TANNYMAX, HAWAIIANA или DEVOTED CREATIONS и вземете своята БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!!!Хипоалергичен и 5x антиоксидантен тен-ускорител без бронзант.&...
Хипоалергичен и 5x антиоксидантен тен-ускорител без бронзант. Запазва цвета на татуировките. С високо качествен комплекс против състаряването на кожата.  Маслото от баобаб подхранва кожата и й осигурява оптимална влажност. С е..
89.00лв.
Ускорител за придобиване на тен с 70 DHA естествени и козметич...
Ускорител за придобиване на тен с 70 DHA естествени и козметични бронзанти. BB крема прави кожата гладка и й придава зашеметяващ тен. С високо качествен комплекс против състаряването на кожата. Маслото от баобаб и екстракта от маргарита..
89.00лв.
Ускорител за придобиване на тен с 80 DHA естествени и козметич...
Ускорител за придобиване на тен с 80 DHA естествени и козметични бронзанти. Съдържа специална формула за охлаждане на тялото. С високо качествен комплекс против състаряването на кожата. Екстракт от баобаб, морски зърнастец, хавайски водорасл..
89.00лв.
Ускорител за придобиване на тен с естествени и козметични брон...
Ускорител за придобиване на тен с естествени и козметични бронзанти. BB крема прави кожата гладка и й придава зашеметяващ тен. Високо съдържание на антиоксоданти и високо качествен комплекс против състаряването на кожата. Екстракта..
89.00лв.
Хпоалергенен луксозен тен ускорител с DHA 50 естествени и козм...
Хпоалергенен луксозен тен ускорител с DHA 50 естествени и козметични бронзанти.Това масло се топи в кожата и я хидратира в най-висока степен.Активната съставка Melatime работи до 8 часа след нанасянето, за постигането на максимален тен.Запазва цв..
89.00лв.
Луксозен тен-ускорител с DHA 50 естествени и козметични бронза...
Луксозен тен-ускорител с DHA 50 естествени и козметични бронзанти.Висококачествени съставки против стареенето на кожата.Матовата DD-формула допринася за по красивия и равномерен тен.Екстрактите от хибискус, мангостан и плодове, хидратират кожата ..
89.00лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)