• Вашата кошница е празна!

so naughty nude

so naughty nude


Знаете ли, че ако използвате добър овлажнител всеки ден, резултатът ще бъде още по-добър..., кожата ви ще е добре хидратирана, а тена ви още повече ще се задълбочи!? DEVOTED CREATIONS знае това и заради това създадоха серията SO NAUGHTY NUDE! Тези продукти ще помогнат на кожата ви по-бързо да се успокои след излагане на слънчеви или соларни бани, ще удължат добития вече тен и ще я накарат да заблести. Насладете се на целувката от лосионите SNN!

Закупете 3 продукта от сериите TANNYMAXX или DEVOTED CREATIONS и вземете своята БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!!!Самостоятелен ускорител за тен, който се нанася вечер преди ле...
Самостоятелен ускорител за тен, който се нанася вечер преди легне. През нощта той се активира и започва процеса на придобиване на красив тен. Продукта е без бронзант, не оставя петна по кожата или дрехите. С минерален комплекс от мъртво море и ар..
35.00лв.
Самостоятелен ускорител за тен, който може да се използва, как...
Самостоятелен ускорител за тен, който може да се използва, както за соларни процедури така и за слънчеви бани. С високо нива на DHA и естествени-козметични бронзанти. За оптимално овлажняване на кожата. Високо качествен комплекс против съста..
35.00лв.
Овлажнител за удължаване на тена за ежедневна употреба с лек е...
Овлажнител за удължаване на тена за ежедневна употреба с лек естествен бронзант. Аргановото масло и минералния комплекс от мъртво море подхранват кожата до най-дълбоките нива. С високо качествен комплекс против състаряването на кожата и диамантен..
35.00лв.
Овлажнител за удължаване на тена за ежедневна употреба. Съдърж...
Овлажнител за удължаване на тена за ежедневна употреба. Съдържанието на ВВ крем създава перфектния мат ефект. Аргановото масло и минералния комплекс от мъртво море подхранват кожата до най-дълбоките нива. С високо качествен комплек..
35.00лв.
Овлажнител за удължаване на тена за ежедневна употреба с лек е...
Овлажнител за удължаване на тена за ежедневна употреба с лек естествен бронзант и лек брокат. С екстракт от гуарана, който стяга кожата и премахва целулита. С високо качествен комплекс против състаряването на кожата.  Екстракта от ..
35.00лв.
24 часова система за задържане на влагата... Това е най-револю...
24 часова система за задържане на влагата... Това е най-революционния лосион на серията So Naughty Nude, който съчетава в себе си лосион за душ и лосион за бръснене. Лесно е... нанесете, разтрийте, избръснете конкретната зона (ако искате), след к..
31.00лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)