• Вашата кошница е празна!

Intensity Collection

Intensity Collection


Тази линия на Devoted Creation се фокусира върху младежката кожа, тъй като нейното ниво на ефекта 'anti-age" е в по-малки дози.

Продуктите имат силни ускорители за тен и са хипоалергенни.

Съдържат високо ниво на глутен, масла и ядки.

Не съдържат парабени!

Насладете се на интензивения тен и прекрасните аромати!

Закупете 3 продукта от сериите TANNYMAXX или DEVOTED CREATIONS и вземете своята БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!!!Don’t Judge Me 270ml.
Sale
Хипоалергенен тен ускорител без бронзант. Подходящ за нач...
Хипоалергенен тен ускорител без бронзант. Подходящ за начинаещи. С плажен-тропически аромат.Активни съставки:- MelanoBronze™ - Природен активатор за тен. Стимулира ефективността на меланина, за да се получат по-дълготрайн..
25.00лв. 29.00лв.
Този хипоалергенен 4-кратен меланинов бустер осигурява постига...
Този хипоалергенен 4-кратен меланинов бустер осигурява постигането на максимално бързо почерняване, без бронзови препарати. Активни съставки:- MelanoBronze™ - Природен активатор за тен. Стимулира ефективността на меланина..
29.00лв.
Хипоалергенен тен ускорител, без DHA успорител, с естествени и...
Хипоалергенен тен ускорител, без DHA успорител, с естествени и козметични бронзанти. Подходящ за начинаещи и малко по-напреднали. С аромат на захарни ягоди.Активни съставки:- MelanoBronze™ - Природен активатор за тен.&nbs..
29.00лв.
Хипоалергенен тен ускорител, с 30 DHA естествени и бели б...
Хипоалергенен тен ускорител, с 30 DHA естествени и бели бронзанти. Подходящ за начинаещи и напреднали. С аромат на къпини.Активни съставки:- MelanoBronze™ - Природен активатор за тен. Стимулира ефективностт..
29.00лв.
Хипоалергичен тен ускорител с 30 DHA естествени и козметични б...
Хипоалергичен тен ускорител с 30 DHA естествени и козметични бронзанти. Не се препоръчва за чувствителна кожа. Подходящ за напреднали. С аромат на екзотични плодове.Активни съставки:- MelanoBronze™ - Природен активат..
29.00лв.
Ултра тъмна ХХХ черна бронзираща формула!Формула за чувствител...
Ултра тъмна ХХХ черна бронзираща формула!Формула за чувствителна кожа и против избледняване на татуировките!  Отключете секретния код за супер тъмната кожа. Тази формула е от следващо ниво и е заредена с тъмни бронзанти и енергийни сред..
32.00лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)