• Вашата кошница е празна!

слънцезащитна козметика

слънцезащитна козметика

Слънчевото изгаряне е не само неприятно, но може също да доведе до дългосрочно увреждане на кожата и преждевременно състаряване. Ето защо ние все повече търсим лосиони, които да ни предпазват. Но как да определим, коя UV защита е подходяща за нас!? Правилната UV защита се определя основно от слънцезащитния фактор (SPF), който зависи от естествената защита на кожата, което пък зависи от типа кажа (дали тя е по-светла или по-тъмна). За да се защити кожата от негартивните ефекти на ултравиолетовите лъчи на слънцето е необходимо да се използва лосион с UV защита, подходяща за нашия тип кожа. 

TANYMAXX създаде своята серия SUN CREAM, защото знае от какво имате нужда... SPF 15, 30 и 50 се грижат по най-добрия начин за защитата на вашата кожа. Те са дерматологично тествани. Предпазват от вредните UVA и UVB лъчи. Предотвратяват състаряването на кожата и слънчевата увреденост. В най-висока степен предпазват от дехидратацията и са водоустойчиви. Контролират равномерния, здравословен и красив тен! 

Това лято ще се забавляваме спокойни на плажа с пълна защита и брилянтно златен загар!!!


Закупете 3 продукта от сериите TANNYMAX, HAWAIIANA или DEVOTED CREATIONS и вземете своята БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!!!Дерматологично тестван лосион, който предпазва кожата от слънц...
Дерматологично тестван лосион, който предпазва кожата от слънцето с SPF 15 . Той също предпазва от вредните UVA и UVB лъчи. Предотвратява състаряването на кожата и слънчевата увреденост. Комплекса от съставки осигурява влага в дълб..
22.40лв.
Дерматологично тестван лосион, който предпазва кожата от слънц...
Дерматологично тестван лосион, който предпазва кожата от слънцето с SPF 30 . Той също предпазва от вредните UVA и UVB лъчи. Предотвратява състаряването на кожата и слънчевата увреденост. Комплекса от съставки осигурява влага в дълбоките..
23.20лв.
Дерматологично тестван лосион, който предпазва кожата от слънц...
Дерматологично тестван лосион, който предпазва кожата от слънцето с SPF 50 . Той също предпазва от вредните UVA и UVB лъчи. Предотвратява състаряването на кожата и слънчевата увреденост. Комплекса от съставки осигурява влага в дълбоките..
23.70лв.
Дерматологично тестван лосион за лице, който предпазва кожата ...
Дерматологично тестван лосион за лице, който предпазва кожата от слънцето с SPF 50 . Той също предпазва от вредните UVA и UVB лъчи. Предотвратява състаряването на кожата и слънчевата увреденост. Комплекса от съставки осигурява влага в д..
17.20лв.
SPF 50 Tattoo Stick 14g.
Sale
Слънцезащитен стик против избледняването на татуировките и пер...
Слънцезащитен стик против избледняването на татуировките и перманентния грим. В допълнение, има превъзходен аромат и овлажняващ ефект. Този стик е много лесен за използване.Пълна защита в перфектният джобен размер. Australian Gold® SPF50 Tattoo с..
20.00лв. 22.50лв.
SMARTSUN е UV-индикатор, който сигнализира 3 степени на ...
SMARTSUN е UV-индикатор, който сигнализира 3 степени на влияние на слънцето върху вашата кожа:1. безгрижно излагане на слънце - тогава цвета на UV-гривната е жълт;2.  употребяване на повече слънцезащитен крем - цвета на UV-гривната с..
7.50лв.
Показва 1 до 6 от 7 (2 страници)