• Вашата кошница е празна!

слънцезащитна козметика

слънцезащитна козметика

Слънчевото изгаряне е не само неприятно, но може също да доведе до дългосрочно увреждане на кожата и преждевременно състаряване. Ето защо ние все повече търсим лосиони, които да ни предпазват. Но как да определим, коя UV защита е подходяща за нас!? Правилната UV защита се определя основно от слънцезащитния фактор (SPF), който зависи от естествената защита на кожата, което пък зависи от типа кажа (дали тя е по-светла или по-тъмна). За да се защити кожата от негартивните ефекти на ултравиолетовите лъчи на слънцето е необходимо да се използва лосион с UV защита, подходяща за нашия тип кожа. 

TANYMAXX създаде своята серия SUN CREAM, защото знае от какво имате нужда... SPF 15, 30 и 50 се грижат по най-добрия начин за защитата на вашата кожа. Те са дерматологично тествани. Предпазват от вредните UVA и UVB лъчи. Предотвратяват състаряването на кожата и слънчевата увреденост. В най-висока степен предпазват от дехидратацията и са водоустойчиви. Контролират равномерния, здравословен и красив тен! 

Това лято ще се забавляваме спокойни на плажа с пълна защита и брилянтно златен загар!!!


Закупете 3 продукта от сериите TANNYMAXX или DEVOTED CREATIONS и вземете своята БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!!!Подробно

Овлажнител за след слънчеви бани и за след солариум, специално...
Овлажнител за след слънчеви бани и за след солариум, специално разработен да успокои татуираната кожа. Това е богат, не мазен лосион, който дава на татуираната ви кожа необходимата влажност, която татуировките изискват, особено след излагане на с..
20.50лв.
Дерматологично тестван лосион, който предпазва кожата от слънц...
Дерматологично тестван лосион, който предпазва кожата от слънцето с SPF 15 . Той също предпазва от вредните UVA и UVB лъчи. Предотвратява състаряването на кожата и слънчевата увреденост. Комплекса от съставки осигурява влага в дълб..
22.40лв.
SPF 35 Tatto Sun Protection е бързо абсорбиращ, не мазен лосио...
SPF 35 Tatto Sun Protection е бързо абсорбиращ, не мазен лосион със специален UV тату-филтър, който предпазва вашата татуировка от слънчевите и ултравиолетовите лъчи. Блясъкът и острите очертания на вашата татуировка са защитени както при слънчев..
26.50лв.
Дерматологично тестван лосион, който предпазва кожата от слънц...
Дерматологично тестван лосион, който предпазва кожата от слънцето с SPF 30 . Той също предпазва от вредните UVA и UVB лъчи. Предотвратява състаряването на кожата и слънчевата увреденост. Комплекса от съставки осигурява влага в дълбоките..
23.20лв.
Дерматологично тестван лосион, който предпазва кожата от слънц...
Дерматологично тестван лосион, който предпазва кожата от слънцето с SPF 50 . Той също предпазва от вредните UVA и UVB лъчи. Предотвратява състаряването на кожата и слънчевата увреденост. Комплекса от съставки осигурява влага в дълбоките..
23.70лв.
Дерматологично тестван лосион за лице, който предпазва кожата ...
Дерматологично тестван лосион за лице, който предпазва кожата от слънцето с SPF 50 . Той също предпазва от вредните UVA и UVB лъчи. Предотвратява състаряването на кожата и слънчевата увреденост. Комплекса от съставки осигурява влага в д..
17.20лв.
Показва 1 до 6 от 9 (2 страници)