• Вашата кошница е празна!

DARK SUN и продукти за лице

DARK SUN и продукти за лице
Двуфазни ампула за солариум. Омекотяват кожата и я предпа...
Двуфазни ампула за солариум. Омекотяват кожата и я предпазват от вредното влияние на лъчите и околната среда. Може да се използва и за ежедневна употреба.Предназначение: за лице, шия и деколте...
2.00лв.
Ампула за солариум за още по-дълбок и по-впечатляващ тен. С из...
Ампула за солариум за още по-дълбок и по-впечатляващ тен. С изключителната комбинация от ускорители и висококачествени съставки, се постига още по-дълбок и дълготраен тен. Предава свежо и ободряващо чувство. Може да се използва и за ежедневн..
2.00лв.
Ампула с меланин за солариум. Стимулира производството на мела...
Ампула с меланин за солариум. Стимулира производството на меланин в кожата и така почерняваме по-бързо. Осигурява влага на кожата.  Ускорява почерняването и запазва тена по-дълго време. Може да се използва и за ежедневна употреба.Предна..
4.00лв.
Серум за лице с хиалурон, предназначен за солариум. Ускорява п...
Серум за лице с хиалурон, предназначен за солариум. Ускорява почерняването и запазва тена по-дълго време. Предотвратява появата на бръчици и осигурява влага на кожата. Може да се използва и за ежедневна употреба.Предназначение: за лице, шия ..
9.80лв.
Серум за лице с хиалурон и меланин, предназначен за солариум. ...
Серум за лице с хиалурон и меланин, предназначен за солариум. Стимулира производството на меланин в кожата и така почерняваме по-бързо. Предотвратява появата на бръчици и осигурява влага на кожата.  Ускорява почерняването и запазва тена по-д..
9.80лв.
DARK SUN 2V1 е олио за солариум и слънце за придобиване на мак...
DARK SUN 2V1 е олио за солариум и слънце за придобиване на максимално бърз и изящен тен. То е перфектната комбинация от тен-ускорители и интензивна грижа за кожата. Не оставя следи по кожата. Жълтата фаза съдържа концентрирана активна съставка, к..
18.00лв.
Показва 1 до 6 от 11 (2 страници)