• Вашата кошница е празна!

DARK SUN

DARK SUN
dark sun - face creme 15ml.
New
DARK SUN - FACE CREM осигурява бърз и дълготраен тен в солариу...
DARK SUN - FACE CREM осигурява бърз и дълготраен тен в солариума и под слънчевите лъчи. Добавените DHA, захарна тръстика и масло от бадем осигуряват дълбокия тен, а пантенола, токоферола и лецитина успокояват кожата и я снабдяват с влага. В резул..
4.00лв.
Dark sun - ОЛИО за тен 2в1 150 мл.
New
DARK SUN 2V1 е олио за солариум и слънце за придобиване на мак...
DARK SUN 2V1 е олио за солариум и слънце за придобиване на максимално бърз и изящен тен. То е перфектната комбинация от тен-ускорители и интензивна грижа за кожата. Не оставя следи по кожата. Жълтата фаза съдържа концентрирана активна съставка, к..
15.00лв.
Dark Sun – Intensive Dark Booster Ampulle 2ml
New
Ампула за солариум за още по-дълбок и по-впечатляващ тен. С из...
Ампула за солариум за още по-дълбок и по-впечатляващ тен. С изключителната комбинация от ускорители и висококачествени съставки, се постига още по-дълбок и дълготраен тен. Предава свежо и ободряващо чувство. Може да се използва и за ежедневн..
2.00лв.
Dark Sun - Hyaluron + Melanin Face Booster Serum 10ml.
New
Серум за лице с хиалурон и меланин, предназначен за солариум. ...
Серум за лице с хиалурон и меланин, предназначен за солариум. Стимулира производството на меланин в кожата и така почерняваме по-бързо. Предотвратява появата на бръчици и осигурява влага на кожата.  Ускорява почерняването и запазва тена по-д..
9.80лв.
Серум за лице с хиалурон, предназначен за солариум. Ускорява п...
Серум за лице с хиалурон, предназначен за солариум. Ускорява почерняването и запазва тена по-дълго време. Предотвратява появата на бръчици и осигурява влага на кожата. Може да се използва и за ежедневна употреба.Предназначение: за лице, шия ..
9.80лв.
Dark Sun – Melanin Power Ampulle 6ml.
New
Ампула с меланин за солариум. Стимулира производството на мела...
Ампула с меланин за солариум. Стимулира производството на меланин в кожата и така почерняваме по-бързо. Осигурява влага на кожата.  Ускорява почерняването и запазва тена по-дълго време. Може да се използва и за ежедневна употреба.Предна..
4.00лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)