• Вашата кошница е празна!

Летни предложения

Летни предложения

Скъпи приятели, за ваше улеснение сме подбрали някои наши продукти, които са най-подходящи за летните дни. Лесно и бързо изберете своя продукт за лятото и бъдете неузнаваеми... подарете на своята кожа брилянтен вид и тя ще ви се отблагодари :P 

прекрасно лято от екипа на sunkingbg...


ЗАКУПЕТЕ 3 ПРОДУКТА ОТ СЕРИИТЕ TANNYMAXX ИЛИ DEVOTED CREATIONS И ВЗЕМЕТЕ СВОЯТА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!!!Овлажнител за след слънчеви бани и за след солариум, специално...
Овлажнител за след слънчеви бани и за след солариум, специално разработен да успокои татуираната кожа. Това е богат, не мазен лосион, който дава на татуираната ви кожа необходимата влажност, която татуировките изискват, особено след излагане на с..
20.50лв.
Хидратиращ лосион против стареене на кожата с лъскави частициС...
Хидратиращ лосион против стареене на кожата с лъскави частициСъс своите ексклузивни коктейлни съставки от стволови клетки на роза, лосиона постоянно обновява най-горния слой на кожата и я прави по-здрава и еластична, а благородния екстракт от лот..
79.00лв.
Този топчест гел съдържа малки перли с бронзант, които мигнове...
Този топчест гел съдържа малки перли с бронзант, които мигновено променят цвета на кожата. Някои хора не посещават солариум или искат още по-големи резултати след процедурите в солариума или ще ходите на събитие и нямате време, а искате мигновен ..
34.90лв.
Самостоятелен ускорител за тен, който се нанася вечер преди ле...
Самостоятелен ускорител за тен, който се нанася вечер преди легне. През нощта той се активира и започва процеса на придобиване на красив тен. Продукта е без бронзант, не оставя петна по кожата или дрехите. С минерален комплекс от мъртво море и ар..
35.00лв.
SPF 35 Tatto Sun Protection е бързо абсорбиращ, не мазен лосио...
SPF 35 Tatto Sun Protection е бързо абсорбиращ, не мазен лосион със специален UV тату-филтър, който предпазва вашата татуировка от слънчевите и ултравиолетовите лъчи. Блясъкът и острите очертания на вашата татуировка са защитени както при слънчев..
26.50лв.
SUNSOT е витаминна напитка за засилване и подобряване на тена....
SUNSOT е витаминна напитка за засилване и подобряване на тена. Новоразработена и вкусна, тя ще ви помогне да постигнете по-дълбоки и по-дълготрайни резултати отвътре на вън. Специалните активни съставки като КОЛАГЕН, БЕТА КАРОТИН, АЛОЕ ..
5.50лв.
Показва 1 до 6 от 15 (3 страници)