• Вашата кошница е празна!

SOHO Collection

SOHO Collection

Скъпи приятели, представяме ви най-новата колекция на DEVOTED CREATIONS - SOHO Collrction.

Влезте в света от бяло в черно и се насладете на здравословния  тен.Богат на антиоксиданти и нар!Изпитайте тъмнината както никога ...
Богат на антиоксиданти и нар!Изпитайте тъмнината както никога до сега! Формулирано с повече ускорители и цветни бустери, тази единствена по рода си формула ще позволи на кожата ви незабавно да потъмнее с 3 нюанса. По-високите количества нар ..
50.00лв.
Натурална ултрахидратираща фирмула!Изпитайте тъмнината както н...
Натурална ултрахидратираща фирмула!Изпитайте тъмнината както никога до сега! Формулирано с повече ускорители, омекотители и натурални бронзанти, тази единствена по рода си формула ще позволи на кожата ви незабавно да потъмнее с 3 нюанса. Меланин ..
53.00лв.
Лосион за изключително напреднали! Незабавен тен! С 35 DHA бро...
Лосион за изключително напреднали! Незабавен тен! С 35 DHA бронзанти!Изпитайте тъмнината както никога до сега! Ще забележите незабавни резултати и ще усетите кожата си гладка и мека. Формулирано с повече ускорители, омекотители, естеств..
57.00лв.
Превъзходен, луксозен, ултра черен лосион за тен! С 45 DH...
Превъзходен, луксозен, ултра черен лосион за тен! С 45 DHA бронзанти!Изпитайте тъмнината както никога до сега! Формулирано с повече ускорители, омекотители, естествени и козметични  бронзанти, тази единствена по рода си формула ще ..
59.00лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)