• Вашата кошница е празна!

Промоции

Промоции

Сънкинг предлага на своите клиенти комбинация от различни продукти в специални пакети и на промоционални цени.


Закупете 3 продукта от сериите TANNYMAX, HAWAIIANA или DEVOTED CREATIONS и вземете своята БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!!!DC Glow 400ml.
Sale
Луксозно масло-ускорител за тен, с безпрецедентно качество на ...
Луксозно масло-ускорител за тен, с безпрецедентно качество на съставките за предпазване на кожата от състаряване. С ниацинамид и високо съдържание на B3 за подобряване на еластичността на кожата. Запазва цвета на татуировките. Най-висока защ..
102.00лв. 112.00лв.
Don’t Judge Me 270ml.
Sale
Хипоалергенен тен ускорител без бронзант. Подходящ за нач...
Хипоалергенен тен ускорител без бронзант. Подходящ за начинаещи. С плажен-тропически аромат.Активни съставки:- MelanoBronze™ - Природен активатор за тен. Стимулира ефективността на меланина, за да се получат по-дълготрайн..
25.00лв. 29.00лв.
HORMOCENTA - Комплект SPEZIAL
Sale
Специално за вас създадохме комплекта SPEZIAL, който да се гри...
Специално за вас създадохме комплекта SPEZIAL, който да се грижи брилянтно за нуждите на изключително сухата и зряла кожа. Комплекта съдържа:- SPEZIALCREME - Специален крем за лице - 75мл. - SPEZIAL Augencreme - Специален крем..
37.80лв. 44.90лв.
Pease, love & couture BODY WASH 270ml.
Sale
Душ-гела на Devoted Creation хидратира и омекотява кожата. Със...
Душ-гела на Devoted Creation хидратира и омекотява кожата. Със 100% конопено масло и успокояващ екстракт от краставица и лотос. Активни съставки:- 100% чисто конопено масло - дава на кожата необходимата хидратация и съдържа аминоки..
15.00лв. 35.00лв.
PINK Dreams 250ml.
Sale
Любов. Музика. Изкуство. Свобода. Влезте в приключение, п...
Любов. Музика. Изкуство. Свобода. Влезте в приключение, пътувайте по света в памучна лятна рокля, с цветя в косата и желание в сърцето. Добавете малко слънце и си помечтайте ! Екзотичния Кокос и Арган ще донесат мир и хармония на кожата ви.З..
40.00лв. 60.00лв.
Tanlife 360ml.
Sale
Хипоалергичен и 5x антиоксидантен тен-ускорител-масло без брон...
Хипоалергичен и 5x антиоксидантен тен-ускорител-масло без бронзант. Запазва цвета на татуировките. С високо качествен комплекс против състаряването на кожата.  Маслото от баобаб подхранва кожата и й осигурява оптимална влажнос..
79.00лв. 89.00лв.
Показва 1 до 6 от 16 (3 страници)