• Вашата кошница е празна!

Модели солариуми

Модели солариуми
Новата серия Alpha Deluxe се отличава с елегантен дизайн в съчетание с силни елементи и изключителни характеристики.

Новата серия Alpha Deluxe се отличава с елегантен дизайн в съчетание със силни елементи и изключителни характеристики. 
За удобство дисплея с предварителен избор е отвън в горната част на солариума.  Дава възможност за различни корекции на комфорт, които  могат да се правят лесно и удобно преди процедурата.

Интелигентната система за тен intelliSun е перфектнен отговор на високите изисквания и желания на всеки клиент и съчетава три различни опции за придобиване на тен. 
Така брилянтно придобивате тен всеки път!Новата серия Alpha Deluxe се отличава с елегантен дизайн в съч...
Новата серия Alpha Deluxe се отличава с елегантен дизайн в съчетание с силни елементи и изключителни характеристики.        Новата серия Alpha Deluxe се отличава с елегантен дизайн в съчетание със силни елементи и изключи..
Чисти линии, атрактивен дизайн и отличителен вид - солариум me...
Чисти линии, атрактивен дизайн и отличителен вид - солариум megaSun 4800 Създаден със страст, солариум megaSun 4800 е атлетът в своята класа.Пигментиращи тръби, комбинирани по последните технологии, които нежно постигат резултати за пер..
Новият KBL Tower pureEnergy 5.0 съчетава изключителни характер...
Новият KBL Tower pureEnergy 5.0 съчетава изключителни характеристики. Перфектен тен от максимална мощност за всеки клиент и едновременно намаляване на потреблението на енергия. Намаляне на енергийните разходи надолу, и това до 36%!     ..
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)