• Вашата кошница е празна!

Нова козметика

Нова козметика


Сънкинг сега представя най-иновативните козметични продукти.

С екзотичните си висококачествени съставки те не само водят до ефективно образуване на тен, но се грижат за кожата и я поддържат млада, жизнена и красива.

Закупете 3 продукта от сериите TANNYMAX или DEVOTED CREATIONS и вземете своята БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!!!Овлажнител за след слънчеви бани и за след солариум, специално...
Овлажнител за след слънчеви бани и за след солариум, специално разработен да успокои татуираната кожа. Това е богат, не мазен лосион, който дава на татуираната ви кожа необходимата влажност, която татуировките изискват, особено след излагане на с..
20.50лв.
Най-новия продукт за лице на серията BROWN.Професионален лосио...
Най-новия продукт за лице на серията BROWN.Професионален лосион за тен в солариум + алое вера и витамини...
8.50лв.
DHA-ускорител за тен с естествени и козметични бронзанти. ...
DHA-ускорител за тен с естествени и козметични бронзанти. Формулиран с различни ускорители за ускоряване на процеса на тен за по-бързи, по-тъмни и дълготрайни резултати. Осигурява незабавни и дълготрайни овлажняващи резултати. Подходящ ..
30.00лв.
Съчетава екстракт от Алое, с ценните витамини от портокали, ци...
Съчетава екстракт от Алое, с ценните витамини от портокали, цитрусови плодове и екстракт от сребърен клен който подхранва кожата с карибско изобилие и щедрост.Ценното и обилно масло от ший с подбрана част тирозин придава спиращия дъха хавайски те..
10.00лв.
Този топчест гел съдържа малки перли с бронзант, които мигнове...
Този топчест гел съдържа малки перли с бронзант, които мигновено променят цвета на кожата. Някои хора не посещават солариум или искат още по-големи резултати след процедурите в солариума или ще ходите на събитие и нямате време, а искате мигновен ..
34.90лв.
SPF 35 Tatto Sun Protection е бързо абсорбиращ, не мазен лосио...
SPF 35 Tatto Sun Protection е бързо абсорбиращ, не мазен лосион със специален UV тату-филтър, който предпазва вашата татуировка от слънчевите и ултравиолетовите лъчи. Блясъкът и острите очертания на вашата татуировка са защитени както при слънчев..
26.50лв.
Показва 1 до 6 от 42 (7 страници)