• Вашата кошница е празна!

Нова козметика

Нова козметика


Сънкинг сега представя най-иновативните козметични продукти.

С екзотичните си висококачествени съставки те не само водят до ефективно образуване на тен, но се грижат за кожата и я поддържат млада, жизнена и красива.

Закупете 3 продукта от сериите TANNYMAX, HAWAIIANA или DEVOTED CREATIONS и вземете своята БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!!!Хидратиращ лосион против стареене на кожата с лъскави частициС...
Хидратиращ лосион против стареене на кожата с лъскави частициСъс своите ексклузивни коктейлни съставки от стволови клетки на роза, лосиона постоянно обновява най-горния слой на кожата и я прави по-здрава и еластична, а благородния екстракт от лот..
79.00лв.
Усъвършенствана хипоалергична anti-age формула за тена на лице...
Усъвършенствана хипоалергична anti-age формула за тена на лицето!FAMOUS FACES е идеалния продукт за вашето лице. Уникалния тен-комплекс спомага за бързия и тъмен загар за кожата на лицето ви, без да използва никакви бронзанти. Активната съставка&..
45.00лв.
100% НАТУРАЛНА КОЗМЕТИКА!Растителен овлажняващ лосион за естес...
100% НАТУРАЛНА КОЗМЕТИКА!Растителен овлажняващ лосион за естествена грижа, който предава жизненост на кожата чрез комплекс от масло от арган и орехи. Предпазва кожата от околната среда и я предпазва от изсушаване. Натуралните антиоксиданти защита..
30.00лв.
Самостоятелен ускорител за тен, който се нанася вечер преди ле...
Самостоятелен ускорител за тен, който се нанася вечер преди легне. През нощта той се активира и започва процеса на придобиване на красив тен. Продукта е без бронзант, не оставя петна. С минерален комплекс от мъртво море и арганово масло. С в..
34.50лв.
Хидратиращ лосион против стареене на кожата с бронзант и лъска...
Хидратиращ лосион против стареене на кожата с бронзант и лъскави частици.Със своите ексклузивни коктейлни съставки от стволови клетки на роза, лосиона постоянно обновява най-горния слой на кожата и я прави по-здрава и еластична, а благородния екс..
79.00лв.
100% НАТУРАЛНА КОЗМЕТИКА!Растителен, бронзиращ, овлажняващ лос...
100% НАТУРАЛНА КОЗМЕТИКА!Растителен, бронзиращ, овлажняващ лосион за естествена грижа, който предава жизненост на кожата чрез комплекс от масло от арган и орехи. Предпазва кожата от околната среда и я предпазва от изсушаване. Натуралните антиокси..
30.00лв.
Показва 1 до 6 от 13 (3 страници)