• Вашата кошница е празна!

BROWN

BROWN


Серия Brown е класически продукт за бързо постигане
на дълбок и дълготраен тен.

Тя комбинира получаването на прекрасен тен с ускоряването на кожната регенерация по време на соларна баня и след това.

Ефективността на новата соларна козметика Brown с бронзиращ ефект е увеличена чрез добавянето на олио от семена на праскова. Липидните компоненти спомагат за получаването на по-интензивен, равномерен и балансиран тен.

Соларната козметика от серия Brown е подходяща за ежедневно ползване за лице и тяло.

Закупете 3 продукта от сериите TANNYMAXX или DEVOTED CREATIONS и вземете своята БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!!!Най-новия продукт за лице на серията BROWN.Професионален лосио...
Най-новия продукт за лице на серията BROWN.Професионален лосион за тен в солариум + алое вера и витамини...
8.50лв.
Лосион за дълбок тен, който засилва процеса на акумулиране на ...
Лосион за дълбок тен, който засилва процеса на акумулиране на тен. Не съдържа бронзант. Осигурява на кожата минералите, необходими на кожните клетки за постигането на идеален тен. С плодов аромат.Алое Вера - осигурява на кожата необходимите минер..
12.00лв.
Лосион  за по-тъмен тен с бронзирощ ефект, за да създаде ...
Лосион  за по-тъмен тен с бронзирощ ефект, за да създаде ненадминат, дълбок и равномерен тен.Плодов аромат.Алое Вера - осигурява на кожата необходимите минерали за поддържането на красив и дълбок тен.Меланин - ускорява процеса на получаване ..
12.00лв.
Лосион за дълбок тен, който засилва процеса на акумулиране на ...
Лосион за дълбок тен, който засилва процеса на акумулиране на тен.Не съдържа бронзант. Осигурява на кожата минералите, необходими на кожните клетки за постигането на идеален тен.Аромат на екзотични плодовеАлое Вера - осигурява на кожата необходим..
12.00лв.
Лосион за по-тъмен тен с бронзиращ ефект, за да създаде ненадм...
Лосион за по-тъмен тен с бронзиращ ефект, за да създаде ненадминат, дълбок и равномерен тен.Аромат на екзотични плодовеАлое Вера - осигурява на кожата необходимите минерали за поддържането на красив и дълбок тен.Меланин - ускорява процеса на полу..
12.00лв.
Лосион за по-тъмен тен с бронзирощ ефект. Създава ненадминат, ...
Лосион за по-тъмен тен с бронзирощ ефект. Създава ненадминат, дълбок и равномерен тен.Съдържа Алое Вера,Екстракт от Орех и Shea Butter - успокояват кожата и я правят мека на допир.Кофеин - не позволява на кожата да се дехидратира и я зарежда с ен..
15.00лв.
Показва 1 до 6 от 8 (2 страници)