• Вашата кошница е празна!

TRESS JOLIE

TRESS JOLIEНе правете компромис относно грижа за кожата си. Серията Très Jolie се грижи за вашата кожа и изящен вид! Тази козметика ви предлага всички предимства за качествена грижa и почивка за вашите сетива!


Закупете 3 продукта от сериите TANNYMAXX или DEVOTED CREATIONS и вземете своята БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!!!Лосиона е възстановителен овлажнител за укрепване на еластично...
Лосиона е възстановителен овлажнител за укрепване на еластичността на кожата. Витамините подхранват кожата и позволяват на влагата да се задържа дълбоко в кожата ви. RESTORATIVE MOISTURIZER е подходящ за всички типове кожа. Бързо се абсорбира, не..
33.00лв.
Très Jolie INTENSE TAN PREPARER 200ml.
Sale
Лосиона с лек бронзант е възстановителен овлажнител за укрепва...
Лосиона с лек бронзант е възстановителен овлажнител за укрепване на еластичността на кожата. Витамините подхранват кожата и позволяват на влагата да се задържа дълбоко в кожата. INTENSE TAN PREPARER е подходящ за всички типове кожа. Бързо се абсо..
30.00лв. 33.00лв.
Лосиона с по-силен бронзант е възстановителен овлажнител за ук...
Лосиона с по-силен бронзант е възстановителен овлажнител за укрепване на еластичността на кожата. Витамините подхранват кожата и позволяват на влагата да се задържа дълбоко в кожата. INTENSE TAN PREPARER е подходящ за всички типове кожа. Бързо се..
33.00лв.
Лосиона с най-висока степен на бронзант е възстановителен овла...
Лосиона с най-висока степен на бронзант е възстановителен овлажнител за укрепване на еластичността на кожата на краката. Витамините подхранват кожата и позволяват на влагата да се задържа дълбоко в кожата. INTENSE TAN PREPARER е подходящ за всичк..
33.00лв.
Този нов чувствен и освежаващ TRES JOLIE REFRESHING BODY SPRAY...
Този нов чувствен и освежаващ TRES JOLIE REFRESHING BODY SPRAY съчетава свеж спрей за тяло и парфюмния аромат на луксозната линия TRES JOLIE. Така че той не е перфектен само за всички онези, които искат да усетят по-силно аромата на любимия си ло..
19.90лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)