Manga Sun
  • Вашата кошница е празна!

Manga Sun

Manga Sun


Mangasun - тайните на Далечния Изток

Със соларна козметика Mangasun ще откриете тайните на характерните за Далечния Изток екстракти за красота от цвят на лотос и праскова.

Вие вече може да се сдобиете с мечтания безукорен тен на красивите герои в японската литература.

Почувствайте как мекото какаово масло, обогатено с най ценните съставки на маслото от шеа и с високо ефективните екстракти на рядкото дърво Хоноки разкрива тайната за младост и красота, завиден тен и релаксация.

Mangasun е подходящ за ежедневна употреба след соларна баня, за лице и цяло тяло.

Закупете 3 продукта от сериите TANNYMAX, HAWAIIANA или DEVOTED CREATIONS и вземете своята БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!!!Bad Boy Bronzing 250ml.
Sale
Лосионът съдържа бронзанти и специални съставки, резултат на н...
Лосионът съдържа бронзанти и специални съставки, резултат на най съвременни научни открития и придава на кожата особено дълбок и интензивен тен.Специалният екстракт от Centella asiatica се прилага в традиционната медицина от над 3000 години. Леге..
15.00лв. 20.00лв.
Bombastic Tanpower 250ml.
Sale
Лосионът съдържа дълбоко проникващи, подсилващи тена съставки ...
Лосионът съдържа дълбоко проникващи, подсилващи тена съставки за силен кафеникав загар. Тези съставки допринасят за създаване на плътен, специфично мъжки тен, чиято наситеност варира в зависимост от типа кожа.Екстрактите от бразилския еликси..
15.00лв. 20.00лв.
Sexy Diamond Tan 250ml.
Sale
Лосионът съдържа уникални ускорители за тен, които помагат на ...
Лосионът съдържа уникални ускорители за тен, които помагат на кожата бързо да добие равномерен и дълбок тен.Сладкото бадемово олио от Азия, със своята силна способност да отнема мазнина придава на кожата блестяща красота и екзотично излъчване.Екс..
15.00лв. 20.00лв.
Sexy Lady Flash 250ml.
Sale
Лосионът съдържа значително количество обработен карамел и спе...
Лосионът съдържа значително количество обработен карамел и специален силиконов бронзант за здрав и блестящ тен.Изключително ефективните, все още забулени в мистерия, плодове Goji, в далечен Китай се използват в традиционната медицина като имуност..
15.00лв. 20.00лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)