• Вашата кошница е празна!

Xtra Classic

Xtra Classic


Соларна козметика Xtra Classic - тайната на екзотичния и тропически тен.

Карибският бронзант е създаден на основата на полезните свойства на екстракта от захарна тръстика и микро-капсулираното олио от жожоба. Тази комбинация от съставки снабдява кожата с необходимите елементи за постигането на равномерен и дълбок Карибски тен. Кожата се зарежда с енергия чрез екстрактите от кокос, папая и цитрусови плодове.

Серия Xtra Classic е козметика, подходяща за лице и тяло.
Опитайте нашите практични мини тубички.

Закупете 3 продукта от сериите TANNYMAXX или DEVOTED CREATIONS и вземете своята БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!!!Масло за преди и след солариум, с натурални бронзанти оси...
Масло за преди и след солариум, с натурални бронзанти осигурява на кожата мекота и дълбок, интензивен тен.Състав:Какао - притежава ускоряващи тена и омекотяващи кожата свойстваТроен меланин - в сравнение с обикновеното печене ускорява получа..
27.00лв.
XTRA Super Brown Coconut Chocolate Tanning 50ml.
New
Лосион за интензивен карибски тен.Осигурява на кожата мекота и...
Лосион за интензивен карибски тен.Осигурява на кожата мекота и дълбок, интензивен тен.Състав:Какао - притежава ускоряващи тена и омекотяващи кожата свойстваТроен меланин - в сравнение с обикновеното печене ускорява получаването на тен до фактор 3..
8.50лв.
Xtra Dark Coco Bronzing Solarium Milk 200ml.
Sale
Лосион с бронзант за интензивен карибски тен.Осигурява на кожа...
Лосион с бронзант за интензивен карибски тен.Осигурява на кожата мекота и дълбок, интензивен тен, съдържа бронзант.Състав:Какао - притежава ускоряващи тена и омекотяващи кожата свойстваТроен меланин - в сравнение с обикновеното печене ускорява по..
15.00лв. 27.00лв.
XTRA BROWN Coconut 200ml.
Sale
Мляко за солариум.С аромат на кокос и съдържание на микро капс...
Мляко за солариум.С аромат на кокос и съдържание на микро капсулирани масла от жожоба.Кожата ви става мека и придобива дълбок и равномерен тен.Масло от ший - прави кожата мека и гъвкава, дава и изключителен блясък.Алое Вера - хидратира кожата, ко..
19.90лв. 25.00лв.
XTRA DARK Coconut+Bronzer 200ml.
Sale
Мляко за солариум с бронзант. С аромат на кокос и съдържание н...
Мляко за солариум с бронзант. С аромат на кокос и съдържание на микро капсулирани масла от жожоба. Кожата ви става мека и придобива дълбок и равномерен тен.Масло от ший - прави кожата мека и гъвкава, дава и изключителен блясък.Алое Вера - хидрати..
19.90лв. 25.00лв.
XTRA BROWN Mango 200ml.
Sale
Мляко за солариум.С аромат на манго и съдържание на микро...
Мляко за солариум.С аромат на манго и съдържание на микро капсулирани масла от жожоба.Кожата ви става мека и придобива дълбок и равномерен тен.Масло от ший - прави кожата мека и гъвкава, дава и изключителен блясък.Алое Вера - хидратира кожат..
19.90лв. 25.00лв.
Показва 1 до 6 от 7 (2 страници)