• Вашата кошница е празна!

6th SENSE

6th SENSE


Потопете се в света на сладкия тен!

Соларна козметика 6th SENSE ви дава възможност да съобразите тена с настроението си, с турбо ефект, с охлаждащ ефект, L карнитин, със силно енергизиращ и освежаващ ефект.

Системата комбинираща бронзант, алое вера и масло от ший  ви дава равномерен тен, докато плодовите екстракти снабдяват кожата ви с изключителна доза енергия.

Серията e за всекидневна употреба, за лице и тяло.

Закупете 3 продукта от сериите TANNYMAXX или DEVOTED CREATIONS и вземете своята БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!!!Лосиона се основава на Л карнетин и Aloe Vera, която...
Лосиона се основава на Л карнетин и Aloe Vera, която подкрепя ускоряването на метаболизма и обновяването на кожните клетки и помага на кожата да се успокои и да се регенерират. Комбинацията от масло Cupuacu и масло от ший поддържа перфе..
23.00лв.
Лосиона се основава на Aloe Vera, която подкрепя ускоряването ...
Лосиона се основава на Aloe Vera, която подкрепя ускоряването на метаболизма и обновяването на кожните клетки и помага на кожата да се успокои и да се регенерират. Комбинацията от масло Cupuacu и масло от ший поддържа перфектно кожата ви, успокоя..
23.00лв.
Лосиона е с най-силният бронзиращ продукт на серията Sense. Ло...
Лосиона е с най-силният бронзиращ продукт на серията Sense. Лосионът се основава на Aloe Vera, която подкрепя ускоряването на метаболизма и обновяването на кожните клетки и помага на кожата да се успокои и да се регенерират. Комбинацията от масло..
23.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)