• Вашата кошница е празна!

Грижа за лицето

Грижа за лицето

При закупуването на 2 продукта от серията Hormocenta получавате ПОДАРЪК - мокри кърпички Hormocenta 3v1 !!!


Богати принадлежности за лице - МИС КАДИФЕНО МЕКА КОЖА. Деликатно и интензивно лечение. 

Висококачествени съставки като МАСЛО ОТ макадамия, алантоин, шафраново масло, морска лайка и хиалуронова киселина.

Защитава и се грижи за коцата.

Не правете компромис със себе си, доверете се на ХОРМОЦЕНТА!!!Дневен крем против стареене за взискателна и зрялакожа. Имаинт...
Дневен крем против стареене за взискателна и зрялакожа. Имаинтензивно овлажняващо и защитно действие. Богатата формула изглажда видимокожата и я предпазва от ранното стареене, предизвикано от светлината. Идеаленза основа за грим. Маслата от макад..
18.70лв.
Интензивен, регенериращ нощен крем, разработенспециално за чув...
Интензивен, регенериращ нощен крем, разработенспециално за чувствителна и зряла кожа. Богатата формула дава незабавен ефекткато изглажда бръчките. Екстракта от корените на Женско биле имапротивовъзпалителен и успокояващ ефект. Алантоинът подпомаг..
18.70лв.
24 часова неотложна грижа за кожата, разработенаспециално за з...
24 часова неотложна грижа за кожата, разработенаспециално за зряла кожа. Плътен крем, осигуряващкомфорт и влага на кожата. Маслото от шеа има успокояващ  и релаксиращ ефект. Ефектът върху кожата евидим още от първите нанасяния. Намалява финн..
18.70лв.
Овлажнителза чувствителна кожа. HORMOCENTA Hyaluron е инт...
Овлажнителза чувствителна кожа. HORMOCENTA Hyaluron е интензивно хидратиращ и освежаващ крем за дневна грижа, който еразработен специално за нуждите на кожата. Копринената формула с хиалуроновакиселина омекотява линиите, причинени от сухота...
18.70лв.
Осигурявапълна защита на взискателната и суха кожа.Цялостназащ...
Осигурявапълна защита на взискателната и суха кожа.Цялостназащита срещу светлината с SPF 15. ЗащитаваДНК на стволовите клетки и възстановява увредените клетки. Пчелният восък, маслотоот макадамия и ший подхранват кожата и я предпазват от изсушава..
18.70лв.
Със специална грижа за изключително суха и зрялакожа. Богатата...
Със специална грижа за изключително суха и зрялакожа. Богатата на вода и ценни растителни масла емулсия, глези кожата и йосигурява незабавна релаксация и забележима мекота. Предпазва кожата отвредното влияние на околната среда - влага, студ, вятъ..
18.70лв.
Показва 1 до 6 от 13 (3 страници)