• Вашата кошница е празна!

Dark Sun


Ампула за солариум за още по-дълбок и по-впечатляващ тен. С из...
Ампула за солариум за още по-дълбок и по-впечатляващ тен. С изключителната комбинация от ускорители и висококачествени съставки, се постига още по-дълбок и дълготраен тен. Предава свежо и ободряващо чувство. Може да се използва и за ежедневн..
2.00лв.
Ампула с меланин за солариум. Стимулира производството на мела...
Ампула с меланин за солариум. Стимулира производството на меланин в кожата и така почерняваме по-бързо. Осигурява влага на кожата.  Ускорява почерняването и запазва тена по-дълго време. Може да се използва и за ежедневна употреба.Предна..
4.00лв.
Серум за лице с хиалурон, предназначен за солариум. Ускорява п...
Серум за лице с хиалурон, предназначен за солариум. Ускорява почерняването и запазва тена по-дълго време. Предотвратява появата на бръчици и осигурява влага на кожата. Може да се използва и за ежедневна употреба.Предназначение: за лице, шия ..
9.80лв.
Серум за лице с хиалурон и меланин, предназначен за солариум. ...
Серум за лице с хиалурон и меланин, предназначен за солариум. Стимулира производството на меланин в кожата и така почерняваме по-бързо. Предотвратява появата на бръчици и осигурява влага на кожата.  Ускорява почерняването и запазва тена по-д..
9.80лв.
DARK SUN - FACE CREM осигурява бърз и дълготраен тен в солариу...
DARK SUN - FACE CREM осигурява бърз и дълготраен тен в солариума и под слънчевите лъчи. Добавените DHA, захарна тръстика и масло от бадем осигуряват дълбокия тен, а пантенола, токоферола и лецитина успокояват кожата и я снабдяват с влага. В резул..
4.00лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)