• Вашата кошница е празна!

Tannymax


Овлажнител за след слънчеви бани и за след солариум, специално...
Овлажнител за след слънчеви бани и за след солариум, специално разработен да успокои татуираната кожа. Това е богат, не мазен лосион, който дава на татуираната ви кожа необходимата влажност, която татуировките изискват, особено след излагане на с..
20.50лв.
Bad Boy Bronzing 250ml.
Sale
Лосионът съдържа бронзанти и специални съставки, резултат на н...
Лосионът съдържа бронзанти и специални съставки, резултат на най съвременни научни открития и придава на кожата особено дълбок и интензивен тен.Специалният екстракт от Centella asiatica се прилага в традиционната медицина от над 3000 години. Леге..
15.00лв. 20.00лв.
Двуфазни ампула за солариум. Омекотяват кожата и я предпа...
Двуфазни ампула за солариум. Омекотяват кожата и я предпазват от вредното влияние на лъчите и околната среда. Може да се използва и за ежедневна употреба.Предназначение: за лице, шия и деколте...
2.00лв.
Bombastic Tanpower 250ml.
Sale
Лосионът съдържа дълбоко проникващи, подсилващи тена съставки ...
Лосионът съдържа дълбоко проникващи, подсилващи тена съставки за силен кафеникав загар. Тези съставки допринасят за създаване на плътен, специфично мъжки тен, чиято наситеност варира в зависимост от типа кожа.Екстрактите от бразилския еликси..
15.00лв. 20.00лв.
Най-новия продукт за лице на серията BROWN.Професионален лосио...
Най-новия продукт за лице на серията BROWN.Професионален лосион за тен в солариум + алое вера и витамини...
8.50лв.
CENTURIO tanning 275ml.
Sale
Открийте галактическата вселена на мъжкия космос на загара!&nb...
Открийте галактическата вселена на мъжкия космос на загара! Пригответе се за едно мистично пътуване из непознатите галактики на загара. Ефективните екстракти от японска акация, витамини А и Е, макадамия и купуаку, заедно със специално създад..
20.00лв. 35.00лв.
Показва 1 до 6 от 50 (9 страници)