You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

BLACK CROWN 210ml.

  • Производители Devoted Creations
  • Код на продукта: DCBLBC
  • Наличност: В наличност

123.50лв.

BLACK CROWN е специални издание на линията BEYOUND LINE на Devoted Creations.

Това е един от малкото продукт на Devoted Creations, който съдържа заедно двете активни съставки NOURITAN и MELADARK, но за разлика от другите лосиони, тук тези съставки са засилени, така че пигментацията започва след 1,5 мин. Баланса между тези 2 съставки на едно място е толкова добър, че дори и да не сте много напреднали в соларните процедури, ще получите зашеметяваш бронзов загар, без петна. Този зашеметяващ продукт има най-високата степен на предпазване на кожата от състаряване. Всички съставки са насочени към подобряване на текстурата на кожата, еластичността, повдигане и стягане. Има противовъзпалителен ефект, предпазва кожата от появата на акне и запазва нивото на колаген в кожата. Съдържа 90 DHA естествени и козметични бронзанти. Със съдържание на златен брокат.

Заслужавате най-доброто от света на солариумите!? BLACK CROWN е точния продукт за вас!!!

Активни съставки:

Meladark - Естествен ускорител за придобиване на тен, стимулира UV-индуцираното производство на меланин и осигурява естествен тен на кожата. 

Nouritan - Съчетава най-силните ускорители и пигментацията започва до 2,5 минути. Ако използвате продукт, който има Nouritan и Meladark пигментацията ще започне до 1,5 минути. Това е много специален ускорител, който се съдържа само в най-ексклузивната линия на DC

Matrixyl Synthe 6 - Тази съставка е разработена така, че да запълва бръчките отвътре и кожата става видимо по гладка и мека. 

Lipochroman 6 - Най-мощната активна молекула за предотврътяване на щетите по кожата, причинени от вредните радикали.

- Екстракт от манган - Заздравява кожата и предотвратява зачервяванията. Предпазва кожата от вредните свободни радикали.

FreshTek - Премахва аромата след солариума и оставя кожата свежа.

- Ester C - Освояването на тена е 4 пъти по-голямо, абсорбира се по-бързо и задържа тена по-дълго време.

- Black Siliconen Emulsion - Силиконова емулсия, която запълва фините бръчици и прави кожата еластична.

- Екстракт от боровинка - Забавя стареенето на кожата, предпазва кожата от появата на бръчици, акне, пигментация и сухота. Запазва нивото на колагена в кожата.

 - Лифтинг ефект

Биоактивни тетра пептиди и  интиоксиданти