You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

SNN Head to Glow 325ml.

 • Производители Devoted Creations
 • Код на продукта: SNN Head to Glow
 • Наличност: 21

15.00лв. 31.00лв.

Най-иноваторския Душ-Крем! Той е 24 часова система за задържане на влагата. Това е най-революционния душ-лосион на серията So Naughty Nude, който съчетава в себе си лосион за душ и лосион за бръснене!

Лесно е... нанесете, разтрийте, избръснете конкретната зона, след което го изплакнете! След душа кожата ви остава ултра хидратирана, лъскава и мека до 24 часа. Оставя невероятно секси чувство.

П.п. използва се БЕЗ гъба! Не се разпенва! Този продукт е предназначен да се използва като лосион за тяло, но с измиване! Има 3 лесни стъпки: нанасяш, разтъркваш, изплакваш! Също така е перфектния продукт за бръснене! Прави кожата гладка и я предпазва от порязвания и зачервявания! 

Толкова е по-лесно с него! Замества душ-гела, пяната за бръснене и лосиона за тяло!

3 продукта в 1 - 3в1 !!!

 • Активни съставки: 

  - Cashmere Blend - новаторска технология, при която кашмирните екстракти работят заедно с естествената влага на кожата, за да увеличат нивата на хидратация и усещането за кашмирна кожа. 

  Какаово масло - Хидратиращи масло, което придава превъзходна влага и на най-сухата кожа. 

  Бадемово масло - Поправя и успокоява кожата. 

  Витамин Е - Поддържа кожата гладка, предотвратява сухотата и напукванията, блокира свободните радикали и предпазва кожата ви от преждевременно състаряване. 

Аромат: розова захар

Действие на продукта: овлажнител за баня - Душ-Крем

Продукта се предлага в разфасовки от: Бутилка - 325ml.