You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Dark Coconut Truffle Factor 5 Bronzing Lotion 200ml.

  • Производители Tannymax
  • Код на продукта: 6T03
  • Наличност: Няма наличност

23.00лв.

Лосиона е с най-силният бронзиращ продукт на серията Sense. Лосионът се основава на Aloe Vera, която подкрепя ускоряването на метаболизма и обновяването на кожните клетки и помага на кожата да се успокои и да се регенерират. Комбинацията от масло Cupuacu и масло от ший поддържа перфектно кожата ви, успокоява я и и помага да противодейства на дехидратацията. 

Лосиона се характеризира с ефективно отслабващ ефект, който е причинен от активната съставка на комплекс L-карнитин и кофеин. Този комплекс помага за жизнеността на клетките, прави кожата енергична и подпомага обезводняващия ефект върху съединителната тъкан, така кожата се стяга и се стабилизира.
Специалния екстракт от трюфел в комбинация с екстракт от кокосово масло, комплекс от кайсия, екстракт от ананас и витамини А, С и Е даряват изобилие от витамини, поддържат естествената защита на кожата, придават и свежест и жизненос.
Dark Coconut Truffle Factor 5 Bronzing Lotion подпомага естествения процес на почерняване на кожата и увеличават устойчивостта на лосиона.
Приложение:
За ежедневна употреба. Нанесете равномерно върху кожата.
Лосионът не съдържа слънцезащитен крем. 
Дерматологично тестван.


Лосиона е подходящ за ежедневна употреба и за солариум - 2в1