You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ENDARKEN 200ml.

  • Производители Devoted Creations
  • Код на продукта: ENDARKEN
  • Наличност: 12

73.50лв. 110.00лв.

Ускорител за луксозен тен с естествени и козметични бронзанти. След нанасянето на крема пигментацията започва след 1,5 минути. Най-висока защита на кожата против стареене. Не бихте могли да искате по-добра грижа за кожата си, по-добро стягане, повдигане и намаляване на фините бръчици. СС крема прави кожата гладка и й придава зашеметяващ тен. Природната силиконова емулсия действа като копринен балсам за кожата. Със съдържание на мангостан, витамин С5 и био-активни пептиди, които  предават жизненост и здравословен-сияен вид на кожата. Подходящ за начинаещи. 

Активни съставки:

- Matrixyl Synthe 6 - тази съставка е разработена така, че да запълва бръчките отвътре и кожата става видимо по-гладка и мека. 

- Lipochroman 6 - най-мощната активна молекула за предотврътяване на щетите по кожата, причинени от вредните радикали.

- Meladark - естествен ускорител за придобиване на тен, стимулира UV-индуцираното производство на меланин и осигурява естествен тен на кожата. 

- Nouritan - съчетава най-силните ускорители и пигментацията започва до 2,5 минути. Ако използвате продукт, който има Nouritan и Meladark пигментацията ще започне до 1,5 минути. Това е много специален ускорител, който се съдържа само в най-ексклузивната линия на DC

FreshTek - премахва аромата след солариума и оставя кожата свежа.

Веган Формула - не са прибавени съставки от животински произход.

Аромат: годжи бери

Действие на продукта: ускорител на загара, бронзатор DHA!

Продукта се предлага в разфасовки от: Бутилка - 210ml. / Пакетче - 15ml.