You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Let's Flamingle 360ml.

  • Производители Devoted Creations
  • Код на продукта: Flamingle
  • Наличност: 20

89.00лв.

Най-новия продукт от серия DC Collection. Безупречни резултати и подобряване на тена с BB крем.

Активни съставки:

- Super Fun DHA, напръскан с естествени и козметични бронзови.

- Обогатен с BB CreamФормулата на BB Crème ще коригира кожата за цялостно по-равномерен, ясен и младежки вид.

Какаду сливови антиоксидантинамалява появата на червени тонове, маскира тъмните петна и успокоява склонността към акне, като същевременно оставя кожата с естествен блясък.

- Myramaze - Мощен антиоксидант, който ефективно овлажнява сухата кожа, като същевременно тонизира, съживява и успокоява.

- Advanced Matrixyl Synthe 6 ™ - Мощен анти-стареещ пептид, който намалява появата на фини линии и бръчки за дълготрайни резултати.

- Blue Tansy ™ - екстракт от цветя, който съдържа успокояващи и лечебни свойства, който използва сини нюанси за противодействие на оранжевите тонове в кожата, за да осигури възможно най-естествения цвят.

- Tiger Grass ™ - коригираща цветовете съставка, която намалява зачервяването и предпазва кожата от стрес и петна от околната среда.

- Технология Liquid Glass ™ - „пробиваща“ съставка, открита в много висок клас кремове за лифтинг и стягане на кожата. Този мощен анти-стареещ, редуктор на бръчки също помага за свиване и минимизиране на появата на порите.

- Body Fit ™ технология - намалява появата на целулит и възвръща твърдостта.

- MelaTime ™ - Увеличете производството на меланин за по-бързи и по-тъмни резултати.

- Tattoo & Color Fade Protection - защитава цвета и блясъка на татуировките.

FreshTek ™ - Патентована смес от дезодориращи и освежаващи кожата съставки. Смесени с множество ускорители, които работят за насочване на производството на меланин и постигане на бързи, тъмни резултати на тен.