You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Опции

 Опции

Солариуми megaSun представят най-иновативни функции. Те са плод на най-новите световни тенденции за добиване на тен чрез съчетаване на здраве, релаксация и красота.

Функциите megaSun превръщат солариуми megaSun в незабравимо изживяване.


ACS

ACS ACS

Интелигентна система за контрол на мощността на вентилационната система и режима на лампите в зависимост от околната температура. Безшумен режим на работа. Възможност за пълно отпускане и релаксация.

automatic VolumeControl

automatic VolumeControl automatic VolumeControl

Automatic VolumeControl feature контролира силата на музиката в зависимост от степента на вентилация около тялото и по този начин освобождава клиента от необходимостта сам да увеличава или намаля музиката. Това вече е мегарелакс.

airCon

airCon airCon

Високото качество на вентилационната система при всички модели MegaSun гарантира приятно охлаждане по време на соларната сесия.

aquaCool

aquaCool aquaCool

Чрез два специални отвора в горната част на кабината се създава фина водна пара, която едновременно освежава и тонизира.

aroma

aroma aroma

Ако клиентът избере тази функция, приятен аромат (има възможност да бъде избран аромат от два вида - Изгрев и Дневен сън) се разпръсква и повишава усещането за релаксация. Автоматично се включва и Бриза, благодарение на който кабината се изпълва с приятното ухание. Функцията се контролира посредством таймер, може да бъде изключена автоматично след сесията, при отваряне или затваряне на вратата или на определени интервали от време.

backLight

backLight backLight

backLight allows the cabin to shine in a new light. A coloured pattern is projected onto the rear wall of the cabin using coloured light sources (yellow or blue) that are located at the rear of the sunbed.

Bodycool

Bodycool Bodycool

Нова, иновационна вентилационна система, която с помощта на 4 специални отвора за въздух осигурява на цялото тяло невероятното усещане за прохлада и свежест.

cpi energy

cpi energy cpi energy

Чрез оптимално използване на лъчистата мощност се постига по-дълъг живот и качество на работа на лампите. Намалява разхода на електроенергия.

electronicPower

electronicPower electronicPower

Пакет от иновативни характеристики – това е electronicPower. Изцяло електронни солариумите намалят консумацията на тръбите с до 33%, тежината за солариум с почти 100 кг и гарантират безопасна работа, дори при нестабилен волтаж.

evoSystem?

evoSystem? evoSystem?

Най-нови рефлектори за оптимално балансиране на отделните манипулации. Специално създадени фини повърхности за по-висока продуктивност. evoSystem 2 – мощност за нови усещания, интензивен и равномерен лицев тен. Ново средство за получаване на тен на лице, от megaSun: evoSystem 2. Погледнете лъчите, почувствайте енергията.

fourSeasons

fourSeasons fourSeasons

fourSeasons превръща света на цветовете в изживяване. Тяхната смяната стимулира доброто състояние на клиента и превръща соларната сесия в незабравимо изживяване. Пролет, лято, есен или зима - почувствайте сетивността и силата на цветовете.

megaVoice

megaVoice megaVoice

С новата система, от момента в който влезете в кабината се отпускате и единственото, което трябва да направите е да се наслаждавате. Приятен глас ви съпровожда през обслужващите функции на солариума.

mp3-sound-box

mp3-sound-box mp3-sound-box

"Слушай и релаксирай" е мотото на mp 3-sound-box . Може да бъде осигурена музика по избор.

musicVibration

musicVibration musicVibration

Невероятно изживяване - уникално качество на звука - от ниските до високите тонове.

preSelection

preSelection preSelection

Лесен за използване дисплей, монтиран на външната страна на солариума. Различни програми за добро настроение могат да бъдат бързо и лесно настроени преди започване на соларната сесия.

pureAir

pureAir pureAir

Освежаване в истинския смисъл. Чист въздух циркулира в кабината, премахва неприятните миризми и оказва животворен ефект върху организма.

p2 - Pigment tubes

p2 - Pigment tubes p2 - Pigment tubes

p2 е нов тип Pigment тръби, който в комбинация със стандартната технология постига перфектни резултати, като от една страна предпазва кожата и едновременно стимулира производството на витамин Д3 по невиждан досега начин (невъзможно за UV-тип lll).

Sun On-Off

Sun On-Off Sun On-Off

С уникалния mon amie колариум сами избирате вида терапия: SUN ON - с UV лъчи за атрактивен тен или SUN OFF -  само възстановяваща collagen-light терапия

USB Audio

USB Audio USB Audio

Популярността на USB-Ports нараства бързо в днешни дни. megaSun е в крак с новите тенденции и вече предлага megaSun 6800 както и megaSun 7900 серия αlpha стандартно с USB-Port, за да може всеки клиент да използва своята USB-памет.

x-traTan

x-traTan x-traTan

Модерни лампи с високо напрежение осигуряват допълнително мощност и постоянен тен в областта на раменете – изключително равномерен и невероятно интензивен. А дизайна? Перфектно интегриран в солариума, изглежда повече от отлично: x - traTan. Страхотен тен за вашите рамене.

wellnessColor

wellnessColor wellnessColor


easyCare

easyCare easyCare

Диагностика на вашата кожа и регулиране на лъчението на лампите в зависимост от първоначалният тен на вашата кожа.

vibraSystem

vibraSystem vibraSystem

megaSun предлага уникалната VibraSystem, система, която подобрява цирклулацията на кръвта, стимулира мускулите и активно допринася за редуциране на мастните депа. Може да се използва дори без соларна баня, като редовната употреба води до забележителни резултати и щастливи клиенти.

Ruby-Collagen-Booster

Ruby-Collagen-Booster Ruby-Collagen-Booster

Гениална технология. Колагенното  облъчване може да се използва на 3 нива на интензивност. 

colorMotion

colorMotion colorMotion

Декоративна светлина с иновативна LED технология  и емоции. Изберете с дистанционото 18 раслични светлинни програми с едно натискане.

Bluetooth

Bluetooth Bluetooth

Слушайте собствената си музика от  сматрфона си с Bluetooth.Удобни и функционални

Матрично светлинно шоу
Матрично светлинно шоу
Безжично зареждане
Безжично зареждане
Интелигентна система за управление
Интелигентна система за управление
Лесен контрол
Лесен контрол
Система за лицево облъчване
Система за лицево облъчване
По-ефективни лещи
По-ефективни лещи
Светлинен избор
Светлинен избор
Допълнителен тен
Допълнителен тен
Водна свежест
Водна свежест
Аромати
Аромати
Аудио система
Аудио система
BlueTooth технология
BlueTooth технология
Мега глас
Мега глас