You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

SPEED BRONZING FOAM – 175ML

  • Производители Dark Sun
  • Код на продукта: SPEED BRONZING FOAM – 175ML
  • Наличност: 20

24.90лв.

Бронзираща пяна Dark Sun Speed ​​​​за лице и тяло поддържа кожата с ускорителя на тен Melano Gold, използван за превръщане на възможно най-голяма част от UV радиацията в образуване на пигмент. Придава на кожата свеж, интензивно сияен и спортно привлекателен тен.

Бронзиращата пяна Dark Sun Speed ​​​​съдържа и агента за автобронзиране дихидроксиацетон (DHA). Дори и без ултравиолетова светлина, DHA оцветява протеините в горния слой на кожата в кафяво и по този начин бързо увеличава тена. Въпреки това, за разлика от естествения меланин, DHA тенът не осигурява защита на кожата срещу UV радиация.

Dark Sun Speed ​​​​Bronzing Foam подпомага развитието на приятен тен по три начина:

  • Завършеният меланин и карамел оцветяват кожата незабавно, което улеснява равномерното нанасяне на леката мус структура.
  • Тирозинът и ацетилтирозинът осигуряват изходния материал за синтеза на меланин под UV светлина от ензима тирозиназа, който също се съдържа.
  • Със своите съставки на растителна основа, подобни на бета-ендорфин, екстрактът от горски плодове chasteberry стимулира синтеза на меланин дори без UV лъчение, за да продължи процеса на тен възможно най-дълго.

Освен това алое вера осигурява на кожата нежна грижа с изобилие от влага.

Съдържание:
175 ml аерозол


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър