You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Let's Flamingle 360ml.

 • Производители Devoted Creations
 • Код на продукта: Flamingle
 • Наличност: 20

100.30лв.

Ускорител за придобиване на тен с 50 DHA естествени и козметични бронзанти. Melatime дава допълнителен тласък на тена, докато синята вратига гарантира естествен резултат, без оранжеви отенъци. Хидратира кожата много интензивно и я предпазва от преждевременното състаряване на кожата. Намалява зачервяването и успокоява акнето. Безупречни резултати и подобряване на тена с BB крем.

 • Активни съставки:

  Super Fun 50 DHA, напръскан с естествени и козметични бронзови.

  Обогатен с BB Cream - формулата на BB крема ще коригира кожата за цялостно по-равномерен, ясен и младежки вид.

  Какаду сливови антиоксиданти - намалява появата на червени тонове, маскира тъмните петна и успокоява склонността към акне, като същевременно оставя кожата с естествен блясък.

  Myramaze - мощен антиоксидант, който ефективно овлажнява сухата кожа, като същевременно тонизира, съживява и успокоява.

  Advanced Matrixyl Synthe 6™ - мощен анти-стареещ пептид, който намалява появата на фини линии и бръчки за дълготрайни резултати. Тази съставка е разработена така, че да запълва бръчките отвътре и кожата става видимо по-гладка и мека.

  Liquid Glass™ - съставка използвана при лифтинг на лицето и някои висококачествени кремове за стягане на кожата.Редуцира бръчките и минимизира появата на порите. 

  Blue Tansy™ - екстракт от цветя, който съдържа успокояващи и лечебни свойства, който използва сини нюанси за противодействие на оранжевите тонове в кожата, за да осигури възможно най-естествения цвят.

  Tiger Grass™ - коригираща цветовете съставка, която намалява зачервяването и предпазва кожата от стрес и петна от околната среда.

  Технология Liquid Glass™ - „пробиваща“ съставка, открита в много висок клас кремове за лифтинг и стягане на кожата. Този мощен анти-стареещ, редуктор на бръчки също помага за свиване и минимизиране на появата на порите.

  Body Fit  Technology - намалява появата на целулит и възвръща твърдостта.

  MelaTime ™ - увеличете производството на меланин за по-бързи и по-тъмни резултати.

  Tattoo & Color Fade Protection- защитава цвета на татуировките и перманентния грим.

  FreshTek™ - патентована смес от дезодориращи и освежаващи кожата съставки. Смесени с множество ускорители, които работят за насочване на производството на меланин и постигане на бързи, тъмни резултати на тен.

  Веган Формула - не са прибавени съставки от животински произход.

Аромат: сладка слива

Действие на продукта: ускорител на загара, DHA бронзатор

Продукта се предлага в разфасовки от: Бутилка - 360ml. / Пакетче - 15ml.