• Вашата кошница е празна!

color rush

color rush


Линията COLOR RUSH принадлежи към най-луксозните и редки колекции. Тази линия се характеризира с блендата си от кашмир. Формулата й е така разработена, че да търси всички сухи петна по кожата и да я овлажнява максимално дълбоко. Това дава възможност дори и на хората с много суха кожа да използват силни бронзанти. Освен това серията съдържа висококачествени съставки против състаряване на кожата. Така че, с тази серия може да сте спокойни че кожата ви е максимално защитена, дори и по време на слънчевите бани!

Закупете 3 продукта от сериите TANNYMAXX или DEVOTED CREATIONS и вземете своята БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!!!DC Glow 400ml.
Sale
Луксозно масло-ускорител за тен, с безпрецедентно качество на ...
Луксозно масло-ускорител за тен, с безпрецедентно качество на съставките за предпазване на кожата от състаряване. С ниацинамид и високо съдържание на B3 за подобряване на еластичността на кожата. Запазва цвета на татуировките. Най-висока защ..
102.00лв. 112.00лв.
ADORNED 400ml.
Sale
Луксозен, противоалергичен тен-ускорител с 70 DHA естествени и...
Луксозен, противоалергичен тен-ускорител с 70 DHA естествени и козметични бронзанти. С естракт от ядки, витамин Е и пшеничени масло. Най-висока защита на кожата против стареене.  Екстракта от кашмир, водорасли и витамин L22 ст..
108.00лв. 118.00лв.
Луксозен, противоалергичен тен-ускорител с 80 DHA естествени и...
Луксозен, противоалергичен тен-ускорител с 80 DHA естествени и козметични бронзанти. Най-висока защита на кожата против стареене. Екстракта от кашмир стяга кожата и й придават невероятна мекота. Най-добрата защита за кожата по врем..
125.00лв.
Увеличете без усилия най-добрите си качества, с този кадифено ...
Увеличете без усилия най-добрите си качества, с този кадифено мек, силно пигментен, усъвършенстващ кожата бронзов крем. Наричат го още двигател за ускоряване на тена с 110 DHA естествени и козметични бронзанти. Много висококачествените овлажняващ..
129.80лв.
Най-силния продукт на DEVOTED CREATIONS. Матовото черно е на м...
Най-силния продукт на DEVOTED CREATIONS. Матовото черно е на мода! Това е най-силния тен-ускорител с 200 DHA естествени и козметични бронзанти. Още с допира на лосиона до кожата, тя започва мигновено да почернява. Най-висока защита на к..
139.00лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)