You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Грижа за лицето

Грижа за лицето

60 години HORMOCENTA - традиция.

            HORMOCENTA е една от първите германски козметични марки, която е основана през 1954 г. от компанията Hygiena Institut Thober & Thiele gegründet, а през 2014г. марката чества своята 60-та годишнина. През годините е доказала качествата си като прилага всички видове тестове и разработки без експерименти върху животни. Върху всеки един от техните продукти се извършват най-различни тестове от независими институти. При разработването на продуктите си, HORMOCENTA винаги поставя на преден план качеството, затова в продължение на десетилетия, марката използва най-добрите съставки от най-добрите доставчици и се опитва да постигне идеалния баланс между цена, производство, ефективност и качество.

Фирмата отбелязва първия си голям успех чрез сътрудничеството си със световно известния д-р Фердинант Саербрюх (Ferdinand Sauerbruch), който развива изключително бързо първите рецепти за HORMOCENTA. Чрез непрекъснато развитие на неговите форми, в продължение на десетилетия HORMOCENTA се развива като специалист за грижа за лице, ръце и тяло.

Марката набира своята най-голяма популярност чрез легендарните телевизионни реклами през 1960-та и 1970-та година с известния Марика Рьок (Marika Rökk). Едно десетилетие той е бил атестат и посланик на марката HORMOCENTA, което е допринесло за нейния голям имидж.

HORMOCENTA казва: „…Ние не разчитаме на  "излишните украшения" и не следваме всяка нова тенденция… ние разчитаме на качеството! Ние искаме да допринесем за по-добре поддържания вид на кожата, за по-добрата хидратация на сухата кожа, за нейната гъвкавост и млад вид… ние искаме вие да се чувствате комфортно с нашите продукти. Нашата цел е да ви осигурим най-високото качество на услугите и продуктите. Ние се вслушваме в нашите клиенти и по всяко време сме на разположение за тяхната честна и обективна обратна връзка. Резултатът е отразен от нашите доволни потребители вътре през поколенията. Доверете се на  HORMOCENTA и тя също ще ви остане вярна! Ние продължаваме да се доказваме, събираме и използваме нашия и вашия опит за нови продукти, идеи и подобрения. Вдъхновени от различни писма от цял свят, ние се разширяваме значително в нашата продуктова гама…“

През своите 60 години HORMOCENTA партнира с много държави, най-популярните от които са: Германия ( за 62 години без прекъсване), Австрия, Чехия, Унгария, Ирландия, Китай, Хонконг, Корея, Сингапур, Тайван, Тайланд, Индонезия, Бангладеш, Япония, Иран, Ирак, Джордан, Пакистан, ОАЕ, САЩ, Колумбия, Еквадор, Чили и от 2015г. България.

Ето един преглед на търговските партньори:


 


17.90лв. 22.40лв.

HORMOCENTA Hydra Care Eye Care интензивно овлажнява кожата с Duo-Hyaluronic Acid. Кожата се изг..

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)