• Вашата кошница е празна!

H.I.M.

H.I.M.


Да изглеждат брилянтно, вече е възможно и за мъжете, защото DEVOTED CREATIONS създаде специална мъжка серия! Серията се характеризира с екстракт от авокадо и витамини C и E, което кара раздразнената кожа от бръсненето да се успокои. И като допълнение, серията има защитен комплекс срещу състаряването на кожата и предпазва цвета на татуировките от избледняване по време на соларните и слънчевите бани. 

Закупете 3 продукта от сериите TANNYMAXX или DEVOTED CREATIONS и вземете своята БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!!!Ускорител за придобиване на тен с естествени и козметични брон...
Ускорител за придобиване на тен с естествени и козметични бронзанти. Дезодориращата система придава чудесен свеж аромат през целия ден. Екстракта от лавандула, авокадо, маслото от розмарин и витамин С и Е намаляват фините бръчици, подхранват..
39.00лв.
Ускорител за придобиване на тен без бронзант, разработен специ...
Ускорител за придобиване на тен без бронзант, разработен специално за мъже. Дезодориращата система придава чудесен свеж аромат през целия ден. Екстракта от авокадо, маслото от розмарин и витамин С и Е намаляват фините бръчици, подх..
39.00лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)